קברלס גבינה סופלה עם סלט אגס אנדיב ואסיה
קברלס גבינה סופלה עם סלט אגס אנדיב ואסיה הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 204 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח לכל מטרה, מלח גס כשר, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו אסיה אגס & סלט Cabrales עם רוטב תאנה & נמל, סלט אגס אנדיב ואסיאתי, ו אנדיב, אגס וסלט גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה שש מנות סופלה 3/4-כוס או כוסות פודינג. אבק עם קמח; לנער עודף.
מניחים כלים במחבת צלייה. ממיסים 2 כפות חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
להוסיף 1/4 כוס קמח; להקציף 1 דקה. בהדרגה להוסיף חלב לטאטא עד התערובת עבה וחלק, על 2 דקות.
מוסיפים גבינה ומקציפים עד מומסים וחלקים.
מקציפים בחלמונים, פלפל ומלח כשר. בסיס סופלה מגניב 15 דקות.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה בינונית עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים לבנים לתוך בסיס soufflé ב 2 תוספות (תערובת יהיה נוזל). מחלקים סופלה בין מנות מוכנות.
יוצקים מספיק מים חמים למחבת צלייה כדי לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של מנות.
אופים עד סופלה הם מעט נפוח וזהב על גבי, על 35 דקות (סופלה לא יכול לעלות מעל שולי מנות). (ניתן להכין 2 שעות קדימה.
הסר סופלה מאמבט מים; תן לעמוד בטמפרטורת החדר.
מניחים מנות סופלה על תבנית אפייה ולחמם מחדש ב 350°f תנור 10 דקות.)
מחלקים אנדיב וסלט אגס אסיה בין 6 צלחות.
מניחים 1 צלחת סופלה לצד סלט על כל צלחת ומגישים.