קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

קברנה-סויה טרי-טיפ

קברנה-סויה טרי-טיפ
Cabernet-סויה Tri-טיפ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לכי לחנות וקחי קברנה סוביניון, ג'ינג'ר, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו רוטב סויה-שומשום, אטריות רוטב סויה, ו עוף מזוגג סויה זנגביל דביק (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשקית מזון מפלסטיק (לפחות 1 גל.), לשלב יין, סוכר, ורוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2
עם הצד השטוח של סכין, למחוץ ג ' ינג ' ר ושום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מוסיפים לתערובת יין.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
נגב בשר עם מגבת לחה ולשים בשקית, חותם, ולנער לערבב. להגדיר את התיק במחבת וצינה, פונה מדי פעם, לפחות 30 דקות או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הרם בשר משקית, הזמנת המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
להניח בשר על גריל מעל מיטה מוצקה של גחלים בינוניות או על ברביקיו גז על חום בינוני (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמת הגריל רק 4 עד 5 שניות). מכסה גריל גז. הפיכת בשר בקר לפי הצורך לחום באופן שווה, לבשל עד מדחום מוכנס במרכז החלק העבה רושם 125 לנדיר, 20 עד 30 דקות בסך הכל עבור 1 1/2-עד 2 אינץ ' עבה חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
להעביר בשר ללוח גילוף, לשמור על חום, ולתת לנוח 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
בינתיים, יוצקים מרינדה שמורה לתוך מחבת 1-2 ליטר. מעל חום גבוה, להרתיח מרינדה עד מופחת על 1/2 כוס, על 5 דקות. עם כפית מחוררת, להשליך ג ' ינג ' ר ושום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
יוצקים רוטב מרינדה לקערה ומוסיפים מיצים שננקזו מבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
פורסים בשר דק על פני התבואה ומלווים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'