קברנה-צלעות בקר צלויות
צלעות בקר צלויות קברנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 646 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם צלעות בקר קצרות, פלפל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: קברנה צלע צלוי צלעות קצרות עם Chard שוויצרי Orecchiette, קברנה-צלעות צלויות עם Gorgonzola Polentan וגרמולטה עשב מעורב, ו צלעות בקר צלויות.
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מפזרים צלעות עם מלח ופלפל.
הוסף צלעות למחבת; לבשל במשך 8 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מוסיף מרק בשר למחבת, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות משחימים.
שלב מרק, יין, רסק עגבניות בקערה בינונית; מערבבים עם מקצף.
מניחים צלעות, סלרי, גזר, שום, רוזמרין, ובצל בתבנית אפייה 13 x 9inch מצופה בתרסיס בישול.
יוצקים תערובת מרק על תערובת צלעות. מכסים בנייר כסף; אופים ב 300 במשך 3 1/2 שעות או עד הצלעות רכות מאוד.
לחשוף צלחת; תערובת מרק זן דרך מסננת מעל קערה, הזמנת נוזל. צלעות מילואים; להשליך מוצקים הנותרים.
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
יוצקים נוזלים שמורים לתוך שקית. חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
מסננים את הנוזל לסיר קטן, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן.
מוסיפים קמח למחבת, מערבבים היטב עם מקצף.
מניחים מחבת על חום בינוני; מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. להפחית את החום, ומבשלים 3 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מגישים רוטב עם צלעות ואטריות.
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה, אם תרצה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא המרלו של המנהל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![מרלו מנהל]()
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.