קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

קדרת סתיו אפונה מתוקה מבית Country Crock®

קדרת סתיו אפונה מתוקה מבית Country Crock®
תבשיל Sweet Pean Autumn מבית Country Crock® לוקח בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 10 גרם חלבון , 16 גרם שומן ובסך הכל 410 קלוריות . , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מבית Allrecipes דורש חמוציות, פטריות, מיונז אמיתי וחלב. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט באירוע החורף שלך. זה עובד היטב כמזנון במחיר סביר. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 63% . מתכונים דומים: Crock-Pot: צלעות כפריות בסגנון אסייתי עם רוטב שום שעועית שחורה , צלעות מתוקות ומתובלות בסגנון כפרי , ועוגת תפוחים סתיו עם זיגוג קרמל .

הוראות

1
שלבו את Hellmann's® או Best Foods® מיונז אמיתי, פטריות, חמוציות וחלב בקערה גדולה המתאימה למיקרוגל. מיקרוגל ב-HIGH 45 שניות; לְרַגֵשׁ. מערבבים פנימה אפונה חמה, ואז הופכים לתבשיל רדוד משומן של 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
שלבו את תערובת המלית עם Country Crock®
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
3
מורחים בקערה קטנה, ואז מפזרים מעל תערובת אפונה.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
אופים 10 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי