קובבס יבשתי וים
קובבס יבשתי וים הוא מתכון ללא גלוטן, ללא חלב, 30 שלם ומתכון קטוגני עם 2 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 294 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -18 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם שמן קנולן, אבקת קארי, שן שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 44% . נסו סלט יבשה וים , גרסת בשר לבן יבשה וים של Surf and Turf , ובארץ חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
על שני שיפודי מתכת או עץ ספוגים משחילים לסירוגין את בשר החזיר, האננס והשזיף. על שני שיפודים נוספים משחילים לסירוגין פפאיה ושרימפס. בקערה קטנה מערבבים את שאר החומרים; לְהַפְרִישׁ.
בעזרת מלקחיים עם ידיות ארוכות, מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. צולים קוביות, מכוסות, על אש בינונית או צולים 4 אינץ' מהאש במשך 8-12 דקות או עד שמיצי חזיר מתבהרים והשרימפס הופכים לורודים, הופכים ומטגנים לעתים קרובות בתערובת ליים.