קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קובלר אוכמניות הטוב ביותר אי פעם

קובלר אוכמניות הטוב ביותר אי פעם
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, אוכמניות, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: מאפה אוכמניות טרי עם רוטב אוכמניות, מאפה אוכמניות הטוב ביותר, ו סנדלר אוכמניות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ', מערבבים אוכמניות, 3 כפות סוכר ומיץ תפוזים. תניח בצד. בקערה קטנה, מערבבים היטב קמח, אבקת אפייה ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
אוכמניותאוכמניות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
3
בקערה בינונית, חמאת שמנת וסוכר 1/2 כוס עד אור ורך. הכה בתמצית ביצה ווניל. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, ערבוב רק עד החומרים משולבים. זרוק את הבלילה על ידי כפות מעוגלות על תערובת אוכמניות. נסה לכסות כמה שיותר מילוי ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
אוכמניותאוכמניות
חמאהחמאה
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות, עד ציפוי זהוב חום ומילוי מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאפשר לנסות הוא ויינגוט שניידר נידרהאוזר הרמנשל ריזלינג טרוקן. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
ניחוחות מעושנים מובילים לחיך שהוא משיי להפליא, מלוח ורהוט; פריחת דובדבן וקרי אולטרה היי-def; לגימה עדינה של חוט צ ' ילה על הגימור לא obtrude על המורכבות הקלילה.