קובלר אוכמניות הטוב ביותר אי פעם
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, אוכמניות, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: מאפה אוכמניות טרי עם רוטב אוכמניות, מאפה אוכמניות הטוב ביותר, ו סנדלר אוכמניות.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ', מערבבים אוכמניות, 3 כפות סוכר ומיץ תפוזים. תניח בצד. בקערה קטנה, מערבבים היטב קמח, אבקת אפייה ומלח. תניח בצד.
בקערה בינונית, חמאת שמנת וסוכר 1/2 כוס עד אור ורך. הכה בתמצית ביצה ווניל. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, ערבוב רק עד החומרים משולבים. זרוק את הבלילה על ידי כפות מעוגלות על תערובת אוכמניות. נסה לכסות כמה שיותר מילוי ככל האפשר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות, עד ציפוי זהוב חום ומילוי מבעבע.