קוגליס ליטאי
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? קוגליס ליטאי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 453 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך תפוחי אדמה russet, חמאה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו קוג'ליס, ו לחמניות בייקון ליטאי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים בייקון בתנור הולנדי מעל חום בינוני, מכסים ומבשלים עד שהבייקון מתרכך ומתחיל לשחרר את השומן. מערבבים את הבצל ומבשלים עד מתרכך שקוף.
הסר את הכיסוי, ולהמשיך לבשל ולערבב עד התערובת caramelizes והופך חום עמוק, זהוב.
הסר מהחום ומערבבים בחמאה כדי להמיס.
מערבבים תפוחי אדמה גרוסים לתוך תערובת הבצל, ולאחר מכן מערבבים את החלב התאדה וביצים עד בשילוב טוב.
יוצקים לתוך צלחת זכוכית 9x13 אינץ ' אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה, או עד הזהב על גבי.
הסר ותן לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך לתוך ריבועים 3x3 אינץ'.