קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 26 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

קוואסדילה חזיר מפוחדת

קוואסדילה חזיר מפוחדת
קוואסדילה חזיר מפוחדת עשויה להיות רק מקסיקניות מתכון שאתה מחפש. זה הר ד ' אובר יש 862 קלוריות, 76 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.91 דולר למנה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, מלח ופלפל, גבינת תערובת מקסיקנית, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו -26 דקות. נסו קסדילה חזיר צ'ילה, קסדילה חזיר משך, ו קסדילה בצל חזיר ובלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב בקערה קטנה את היוגורט, גרידת הליים והמיץ, הכוסברה ורוטב האדובו, תוך ערבוב טוב לשילוב. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לקזדילות: מחממים מחבת גריל ומרססים בתרסיס נון סטיק.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
3
משרים את הבצל במיץ הג ' לפנו כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
4
מסננים.
5
בקערה גדולה מערבבים יחד את הג ' לפנוס, הבצל, החזיר והגבינה. מחלקים את התערובת על גבי 2 סיבובי טורטיה. למעלה כל אחד עם סיבוב טורטיה נוסף. מרססים את הסיבוב בשמן זית ומניחים עם הפנים כלפי מטה על הגריל. צולים עד שהגבינה נמסה והטורטיות מתחילות להשחים, כ -3 דקות. הפוך ומבשלים 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוציאים את הקזדילות מתבנית הגריל, חותכים כל אחת לרבעים ומגישים עם הקרמה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
7
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בקערה קטנה מערבבים את שמן הזית, השום, המלח והפלפל. בעזרת מברשת מאפה מורחים את התערובת על כתף החזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מכניסים את הבשר על מתלה שנקבע לתבנית צלייה. צולים 20 דקות ואז מנמיכים את האש ל 325 מעלות צלזיוס.ממשיכים לבשל עד שמדחום קריאה מיידי המוחדר לכתף קורא 185 מעלות פרנהייט, כ -4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
10
מוציאים את החזיר מהתנור ומניחים לעמוד עד שהוא מתקרר מספיק לטיפול, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®