קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 26 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

קוואסדילה חזיר מפוחדת

קוואסדילה חזיר מפוחדת
קוואסדילה חזיר מפוחדת עשויה להיות רק מקסיקניות מתכון שאתה מחפש. זה הר ד ' אובר יש 862 קלוריות, 76 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.91 דולר למנה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, מלח ופלפל, גבינת תערובת מקסיקנית, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו -26 דקות. נסו קסדילה חזיר צ'ילה, קסדילה חזיר משך, ו קסדילה בצל חזיר ובלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב בקערה קטנה את היוגורט, גרידת הליים והמיץ, הכוסברה ורוטב האדובו, תוך ערבוב טוב לשילוב. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
לקזדילות: מחממים מחבת גריל ומרססים בתרסיס נון סטיק.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
3
משרים את הבצל במיץ הג ' לפנו כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
4
מסננים.
5
בקערה גדולה מערבבים יחד את הג ' לפנוס, הבצל, החזיר והגבינה. מחלקים את התערובת על גבי 2 סיבובי טורטיה. למעלה כל אחד עם סיבוב טורטיה נוסף. מרססים את הסיבוב בשמן זית ומניחים עם הפנים כלפי מטה על הגריל. צולים עד שהגבינה נמסה והטורטיות מתחילות להשחים, כ -3 דקות. הפוך ומבשלים 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מוציאים את הקזדילות מתבנית הגריל, חותכים כל אחת לרבעים ומגישים עם הקרמה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
7
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
בקערה קטנה מערבבים את שמן הזית, השום, המלח והפלפל. בעזרת מברשת מאפה מורחים את התערובת על כתף החזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מכניסים את הבשר על מתלה שנקבע לתבנית צלייה. צולים 20 דקות ואז מנמיכים את האש ל 325 מעלות צלזיוס.ממשיכים לבשל עד שמדחום קריאה מיידי המוחדר לכתף קורא 185 מעלות פרנהייט, כ -4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
10
מוציאים את החזיר מהתנור ומניחים לעמוד עד שהוא מתקרר מספיק לטיפול, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)