קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קווארק פודינג שטרודל

קווארק פודינג שטרודל
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 520 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה מבהירה, רוטב רויאל, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ריבס, ג'ינג'ר וקווארק שטרודל, שטרודל תפוחים (שטרודל apfel), ו עוגת קווארק שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את רוטב רויאל: בקערה בינונית, להכות את הביצים עם הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים את החלב ואת השמנת ומכים עד חלקה. להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
3
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, קרם חמאה מרוכך עם קווארק, גרידת לימון, ומלח. מקציפים את החלמונים, אחד אחד, ואז מכים את השמנת החמוצה. מקפלים בקמח. בקערה בינונית, באמצעות מקצף נקי, מקציפים את החלבונים ביצה במהירות בינונית עד קצף. בהדרגה להוסיף את הסוכר מגורען, ואז שוט עד הלבנים להחזיק שיא רך. באמצעות מרית גומי, לקפל בעדינות את מרנג לתערובת קווארק.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
קווארקקווארק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
קו 12-by-2 1/2-inch עובש טרין עם לעטוף פלסטיק, משאיר שיפוץ נדיב על שני הצדדים הארוכים.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
5
יוצקים את מילוי הקווארק. מקפלים את הפלסטיק מעל, להקפיא עד המשרד מאוד, לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קווארקקווארק
6
מחממים את התנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
7
כבה את עובש הקווארק הקפוא על קרש חיתוך ולהסיר את עטיפת הפלסטיק. לשטוף ולייבש את עובש טרין. לקצץ את הקצוות המלוכסנים על ידי כ 1/2 אינץ ' כדי להפוך צדדים ישרים.
מרכיבים שתצטרך
קווארקקווארק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
8
מורחים 1 פילו גיליון על משטח עבודה עם צד ארוך מולך.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
9
מברשת אותו בקלילות עם חמאה מאובקת ואבק עם סוכר ממתקים. למעלה עם 4 הסדינים הנותרים, צחצוח כל אחד עם חמאה לאבק עם סוכר של ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
10
הגדר את עובש קווארק על פני השליש התחתון של מחסנית פילו, משאיר כ -3 סנטימטרים של שטח בתחתית. בזהירות לגלגל את הקווארק בפילו, תוחב בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
קווארקקווארק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
11
מברישים את הטרין בחמאה מזוקקת ומפזרים מעט סוכר מגורען למעיל. החזר את השטרודל לטרין, צד התפר למטה, והניח במחבת צלייה או צלחת גראטן גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
12
מעבירים לתנור ואופים עד חום זהוב בהיר, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
13
הסר מהתנור ושופכים את רוטב רויאל לתוך טרין; שטרודל צריך להיות שקוע כמעט לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
14
יוצקים 4 כוסות מים קרים מסביב לטרין. להפחית את טמפרטורת התנור ל 149° ולאפות את שטרודל עד פודינג מוגדר, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
15
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
16
תריץ סכין בקצוות הטרין.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
17
חותכים לפרוסות בדופן. באמצעות מרית, להעביר כל פרוסה לצלחת. אבק העליון עם סוכר ' ממתקים, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה