קווהוגס המפורסמת של טים אוטול
גשו לסופר וקנו חמאה, נקנקיות פורטוגזיות, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: קווהוגים ממולאים, פטריות ממולאות מפורסמות, ו לחם גבינה ממולא כמעט מפורסם.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים מים לרתיחה על חום גבוה.
הוסף קישורי נקניק; להפחית את החום בינוני ומבשל במשך 10 דקות.
הסר קישורים ממרק; שמור את המרק.
להביא את המרק בחזרה לרתיחה ולהוסיף קווהוגים; לבשל עד שהם פותחים, 5 עד 10 דקות.
הסר את הצדפות; שמור את המרק.
הסירו את הצדפות המבושלות מהקונכיות. להפריד את חצאי הפגז. במידת הצורך לשטוף את הפגזים.
מניחים את הנקניק ואת בשר קוהוג לתוך הקערה של מעבד מזון; תהליך עד קצוץ, על 12 שניות, בהתאם למעבד שלך. לגרד תערובת לקערה.
מוסיפים בצל קצוץ למעבד; קוצצים על 5 שניות. מערבבים לתערובת הבשר.
הפוך את מיכל מלא של מלית על פי הוראות החבילה, באמצעות מרגרינה, ולהחליף את מרק נקניק/צדפות למים. יכול להיות שיש יותר מרק ממה שאתה צריך.
מערבבים יחד את המילוי ואת תערובת נקניק / צדפות / בצל. כפית מילוי לחצאי צדפות ריקים ולמעלה כל אחד עם טפיחה קטנה של חמאה (כשליש כפית).
מניחים את הפגזים על תבנית אפייה; אופים בתנור שחומם מראש עד חום קלוי על גבי, 15 עד 20 דקות.