קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

קווהוגס המפורסמת של טים אוטול

קווהוגס המפורסמת של טים אוטול
גשו לסופר וקנו חמאה, נקנקיות פורטוגזיות, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: קווהוגים ממולאים, פטריות ממולאות מפורסמות, ו לחם גבינה ממולא כמעט מפורסם.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מביאים מים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
הוסף קישורי נקניק; להפחית את החום בינוני ומבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
4
הסר קישורים ממרק; שמור את המרק.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
5
הסר תרמילים מהנקניקייה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
6
להביא את המרק בחזרה לרתיחה ולהוסיף קווהוגים; לבשל עד שהם פותחים, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
7
הסר את הצדפות; שמור את המרק.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
8
הסירו את הצדפות המבושלות מהקונכיות. להפריד את חצאי הפגז. במידת הצורך לשטוף את הפגזים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
9
מניחים את הנקניק ואת בשר קוהוג לתוך הקערה של מעבד מזון; תהליך עד קצוץ, על 12 שניות, בהתאם למעבד שלך. לגרד תערובת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
10
מוסיפים בצל קצוץ למעבד; קוצצים על 5 שניות. מערבבים לתערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
בשרבשר
11
הפוך את מיכל מלא של מלית על פי הוראות החבילה, באמצעות מרגרינה, ולהחליף את מרק נקניק/צדפות למים. יכול להיות שיש יותר מרק ממה שאתה צריך.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
מילוימילוי
נקניקנקניק
מרקמרק
מיםמים
12
מערבבים יחד את המילוי ואת תערובת נקניק / צדפות / בצל. כפית מילוי לחצאי צדפות ריקים ולמעלה כל אחד עם טפיחה קטנה של חמאה (כשליש כפית).
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
נקניקנקניק
חמאהחמאה
בצלבצל
13
מניחים את הפגזים על תבנית אפייה; אופים בתנור שחומם מראש עד חום קלוי על גבי, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור