קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

קוזידו

קוזידו
Cozido עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 71 גר' של חלבון, 56 גרם של שומן, וסך הכל 876 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם בטטות, נקניק salpicao, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: .

הוראות

1
שים את כל הבשר (סטייק האגף דרך בייקון) לתוך סיר מלאי גדול, לכסות עם המים, ולהביא לרתיחה; להסיר את כל חלאות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים מלח, פלפל, בצל, שום, פטרוזיליה (2 גבעולים של מנטה טרי ניתן להחליף אם אתה רוצה), עלי דפנה וציפורן; להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות את הסיר, ומבשלים במשך כ 90 דקות; לבדוק את הנקניקיות לאחר כ 40 דקות, עם זאת, ולהסיר אותם (לשמור אותם חמים) ברגע שהם מבושלים.בדוק את הבשר שנותר במהלך האיזון של זמן הבישול, כמו לא כל הבשר עשוי להזדקק 90 דקות מלאות של זמן הבישול; לשמור על בשר חם בעת הסרת מן הסיר.שמור הסרת חלאות כמו טבחים תערובת, ו לרפרף את כל שומן גלוי גם כן.כאשר כל הבשר הוסר, מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים, לפת, כרוב, גזר וירוק קולר (אם המרק הצטמצם יותר מדי, מוסיפים מים כדי להבטיח שהירקות מכוסים); לטעום ולהוסיף קצת מלח במידת הצורך.מעל חום בינוני-נמוך, מבשלים את הירקות, מכוסים, במשך כ -20 דקות, או עד שהם רכים כאשר נבדקים; אם כמה ירקות מבשלים מהר יותר מהאחרים, להסיר אותם ולשמור על חם.כאשר כל הירקות מבושלים, חותכים את הבשר והירקות לחתיכות בגודל ההגשה ומניחים על צלחות מרק בודדות; מרק טפטוף מעל (אתה לא יכול להשתמש בכל זה), ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מנטה טרייהמנטה טרייה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפתלפת
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת