מוסיפים מלח, פלפל, בצל, שום, פטרוזיליה (2 גבעולים של מנטה טרי ניתן להחליף אם אתה רוצה), עלי דפנה וציפורן; להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות את הסיר, ומבשלים במשך כ 90 דקות; לבדוק את הנקניקיות לאחר כ 40 דקות, עם זאת, ולהסיר אותם (לשמור אותם חמים) ברגע שהם מבושלים.בדוק את הבשר שנותר במהלך האיזון של זמן הבישול, כמו לא כל הבשר עשוי להזדקק 90 דקות מלאות של זמן הבישול; לשמור על בשר חם בעת הסרת מן הסיר.שמור הסרת חלאות כמו טבחים תערובת, ו לרפרף את כל שומן גלוי גם כן.כאשר כל הבשר הוסר, מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים, לפת, כרוב, גזר וירוק קולר (אם המרק הצטמצם יותר מדי, מוסיפים מים כדי להבטיח שהירקות מכוסים); לטעום ולהוסיף קצת מלח במידת הצורך.מעל חום בינוני-נמוך, מבשלים את הירקות, מכוסים, במשך כ -20 דקות, או עד שהם רכים כאשר נבדקים; אם כמה ירקות מבשלים מהר יותר מהאחרים, להסיר אותם ולשמור על חם.כאשר כל הירקות מבושלים, חותכים את הבשר והירקות לחתיכות בגודל ההגשה ומניחים על צלחות מרק בודדות; מרק טפטוף מעל (אתה לא יכול להשתמש בכל זה), ומגישים.