קוטס דה פורק
Côtes de Porc עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 310 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך צלעות חזיר מותן, מלח ים, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מרק בצל צרפתי וקוטס דה רון # יין וינופילים, קארי חזיר קריבי (Porc Colombo), ו Echine de porc braisée au romarin Recette (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את צלעות החזיר עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
להוסיף חזיר; לבשל 8 דקות או עד חום זהוב, מפנה לאחר 4 דקות.
הסר חזיר מן המחבת; לשמור על חום.
להוסיף 1 כפית שמן בצלצלים למחבת; לבשל במשך 1 דקה או עד רך, ערבוב כל הזמן. מערבבים במרק ויין, מגרדים את המחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה; מבשלים עד מופחת 1/2 כוס (כ 8 דקות). מערבבים 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, וחרדל.
הסר מן החום; מערבבים את cornichons. מסדרים חזיר על מגש; יוצקים רוטב על חזיר.