קומזיץ עוף צלוי במחבת
עוף צלוי במחבת מדורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . אם יש לכם חזה עוף, שיני שום, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: עוף עם עגבניות צלויות עשבי תיבול ורוטב מחבת, עוף במחבת סדין עם קפונטה חציל קלוי, ו כיסי מדורה קלויים.
הוראות
שים את חזה העוף בשקית פלסטיק גדולה במקפיא.
מוסיפים את רוטב הסויה, שמן בוטנים, מיץ ליים, זנגביל ושום. לאטום את התיק ולנער אותו היטב כדי לשלב את החומרים. להשרות לפחות 1 שעה, רצוי לילה. אתה יכול לשים את התיק במקפיא שבו הוא ישמור עד 6 חודשים. כאשר אתה מוכן לבשל את העוף, להסיר אותו מהמקפיא ולהפשיר אותו לילה במקרר.
מחממים מחבת ברזל יצוקה מתובלת היטב, מחבת מקל לא, או מחבת גריל על חום גבוה בינוני.
הסר את העוף מן המרינדה ולנער כל עודף; העונה עם מלח ופלפל. מבשלים את חזה העוף עד לסיום, כ 4 עד 5 דקות לכל צד. פרוסה ומגישים על גבי פטריות שיטאקה דשנות ומרק מיסו.