קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

קונטדינה עוף פטריות קאצ'אטורה

קונטדינה עוף פטריות קאצ'אטורה
קונטדינה, צ'צ'אטור עוף פטריות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.16 דולר למנה. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 483 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. ראש לחנות ולקחת שמן זית, טימין, פפריקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. עם כפית ציון 85%, המנה הזו סופר. נסו פטריות עוף פטריות, עוף כמו שאשת האיכר תכין: פולו אלה קונטדינה, ו עוף קאצ'אטורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים עוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
מניחים קמח בקערה; מוסיפים עוף ומעיל, ושומרים 2 כפות. עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים 2 כפות. שמן במחבת רחבה ועמוקה על אש בינונית-גבוהה. עוף חום 3 עד 5 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוציאים מהתבנית ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הנותרים 1 כף. שמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים פטריות, בצל, שום, טימין ופפריקה. מבשלים, 10 עד 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, או עד שהבצל רך והפטריות שחררו את הנוזל שלהן. מערבבים פנימה קמח שמור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
מערבבים מרק ועגבניות, שוברים עגבניות שלמות בעזרת כף. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים 3 דקות עד להסמכה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
8
מחזירים עוף למחבת ומבשלים 10 עד 12 דקות עד שהעוף כבר לא ורוד בפנים (טמפרטורה פנימית של 165 מעלות צלזיוס). להגשה, כף רוטב פטריות מעל עוף ואטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי