קונטדינה עוף פטריות קאצ'אטורה
קונטדינה, צ'צ'אטור עוף פטריות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.16 דולר למנה. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 483 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. ראש לחנות ולקחת שמן זית, טימין, פפריקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. עם כפית ציון 85%, המנה הזו סופר. נסו פטריות עוף פטריות, עוף כמו שאשת האיכר תכין: פולו אלה קונטדינה, ו עוף קאצ'אטורה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קמח בקערה; מוסיפים עוף ומעיל, ושומרים 2 כפות. עודף קמח.
מחממים 2 כפות. שמן במחבת רחבה ועמוקה על אש בינונית-גבוהה. עוף חום 3 עד 5 דקות מכל צד.
מוציאים מהתבנית ומניחים בצד.
מוסיפים את הנותרים 1 כף. שמן למחבת.
מוסיפים פטריות, בצל, שום, טימין ופפריקה. מבשלים, 10 עד 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, או עד שהבצל רך והפטריות שחררו את הנוזל שלהן. מערבבים פנימה קמח שמור.
מערבבים מרק ועגבניות, שוברים עגבניות שלמות בעזרת כף. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים 3 דקות עד להסמכה קלה.
מחזירים עוף למחבת ומבשלים 10 עד 12 דקות עד שהעוף כבר לא ורוד בפנים (טמפרטורה פנימית של 165 מעלות צלזיוס). להגשה, כף רוטב פטריות מעל עוף ואטריות.