אם יש לך פלפל, שיני שום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו פסטה מאכלי ים ברוטב שרי שמנת עגבניות, עגבניות שרי ברוטב דיאבולו, פירות ים ופסטה, ו צדפות פסטה ממולאות במאכלי ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים צדפות ומולים בקערה גדולה, ומכסים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מפזרים עם קמח תירס; לתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
3
לנקז ולשטוף.
4
מעיל תנור הולנדי גדול עם ספריי בישול; מוסיפים שמן, ומניחים על חום בינוני עד חם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
5
מוסיפים את הבצל, פלפל, ושום, ומטוגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים פטרוזיליה ו -8 המרכיבים הבאים (פטרוזיליה באמצעות רוטב עגבניות); מביאים לרתיחה. מכסים, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
7
מוסיפים את הצדפות, מולים, שרימפס, צדפות ים, ומערבבים היטב. מכסים ומבשלים על אש בינונית 8 דקות או עד צדפות וקליפות mussel פתוחים ושרימפס וצדפות ים נעשים. השליכו פגזים שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות