קונפי בצל אדום עם מרלו וחומץ בלסמי
קונפי בצל אדום עם מרלו וחומץ בלסמי נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 187 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, חמאה, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. נסו קונפי ריבס ובצל עם חומץ בלסמי תות, פילה צרוב של Seabass עם קונפי עגבניות ובצל וחומץ שרי Nage חדורים עם טרגון, ו סטייקים t-עצם בגריל עם קונפי בצל בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5 עד 6 ליטר מעל חום בינוני גבוה, להמס חמאה עם שמן זית.
מוסיפים בצל ומערבבים לעתים קרובות עד שהם רפויים ונוזל התאדה, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים 2 כוסות יין והסוכר; מערבבים מדי פעם עד שהנוזל התאדה ובצל מתוק לפי הטעם ועדין מאוד, כ -30 דקות.
מוסיפים חומץ בלסמי ומלח לפי הטעם; מערבבים לעתים קרובות עד שטעמים מעורבבים, כ 5 דקות.