קוסקוס ודגים בשקית
מתכון זה של מזון טוב BBC דורש לימון, האדוק, אגוז אורן, ושמיר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. , אנו ממליצים לנסות גם : דגים בשקית, דגים עם סלט קוסקוס מתכון (אומגה 3 וקוסקוס), ו דגים וקוסקוס ים תיכוני.
הוראות
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
מקפלים גיליון גדול של נייר או נייר אפייה במחצית וקפלים בחוזקה צד אחד לאטום. מגררים את גרידת הלימון ומערבבים עם הקוסקוס, צנוברים, קורגט ושמיר. עונה היטב, ואז להטות לתוך התיק הפתוח.
חותכים את הלימון לשניים, ואז לחתוך 2 פרוסות דקות ממחצית אחת. מיץ החצי השני ולהוסיף את המיץ למניה.
להניח את האדוק על גבי הקוסקוס, העליון עם פרוסות לימון, ואז בזהירות לשפוך מעל המניה למוני. מקפלים את הצדדים הפתוחים הנותרים בחוזקה.
אופים עבור 20-25 דקות, תלוי כמה עבה הדג שלך, עד הדג מבושל וקוסקוס הוא רך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti]()
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה