קוסקוס מרוקאי
צריכים תוספת צמחונית לקטו אובו ? קוסקוס מרוקאי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. תמורת 94 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 271 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -12 גרם שומן כל אחת. אם יש לכם פלפל, קוסקוס, אגוזי פיגנולי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 11 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 37% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: סלט קוסקוס וחומוס מרוקאי , מרק גזר מרוקאי ופיתות עוף מרוקאי .
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת גדולה, מוסיפים את השאלוט ומבשלים 3 דקות על אש בינונית.
מוסיפים את ציר העוף, מלח ופלפל, מעלים את האש לגבוהה ומביאים את הציר לרתיחה. מנמיכים את האש ומוסיפים את הקוסקוס. מכסים את התבנית ונותנים לה לשבת במשך 10 דקות.
מוסיפים לקוסקוס את אגוזי הפיגנולי והדומדמניות, מערבבים ומגישים.
בצל גדול, לא קלוף וחתוך לרבעים
גבעולי סלרי עם עלים, חתוכים לשלישים
פרסניפס, לא קלוף וחתוך ל-1/2, לא חובה
ענפי פטרוזיליה עלים שטוחים טריים
ראש שום, לא מקולף וחתוך ל-1/2 לרוחב
כפיות גרגירי פלפל שחור שלמים
מניחים את הפרגיות, הבצל, הגזר, הסלרי, הפרסניפים, הפטרוזיליה, הטימין, השמיר, השום, המלח וגרגרי הפלפל בסיר של 16 עד 20 ליטר עם 7 ליטר מים ומביאים לרתיחה. רפרף את פני השטח לפי הצורך. מבשלים ללא מכסה במשך 4 שעות. מסננים את כל תכולת הסיר במסננת, משליכים את העוף והירקות ומצננים. השליכו את השומן המוקשה ואז ארזו את המרק במיכלי ליטר.