קופצני בשר צבי מתובל ומתובל
קופצני בשר צבי מתוק ומתובל נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 162 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-151 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך סוכר חום, רוטב טריאקי, בשר צבי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-15 דקות. , שהוא מוצק. נסו בשר משומר מתוק ומתובל, בשר צבי קופצני, ו מתכון בשר צבי קופצני (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את הסוכר, פלפל שחור, אבקת בצל, מלח שום, מיץ לימון, עשן נוזלי, פפריקה, רוטב פלפל חריף, רוטב ווסטרשייר, רוטב טריאקי, ורוטב סויה בכוס גדולה או קערה קרמית.
מוסיפים את רצועות הצבי וזורקים למעיל אחיד. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשרים במקרר במשך 24 שעות.
מערבבים את הצבי כמה פעמים כפי שהוא משרה כדי להבטיח אפילו ספיגה של המרינדה.
הסר את רצועות הצבי מן המרינדה ולסחוט עודף. זרוק את המרינדה הנותרת. מסדרים את הצבי על מדפים של מייבש מזון, כך שהוא לא חופף.
יבש את הצבי על גבוה עד יבש אבל עדיין גמיש, על 4 שעות. הבשר המשומר צריך להתכופף מבלי להישבר. אחסן את הבשר המשומר במיכל אטום או בשקית פלסטיק שניתן לאטום מחדש.