קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

קוק - או - וין

קוק - או - וין
Coq Au Vin הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 466 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. אם יש לך רסק עגבניות, קוניאק בורבון יעשה בצביטה, sprigsthyme, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. נסו Coq au riesling פסטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת שף גדולה או בתנור הולנדי, מטגנים את הלארדונים על אש בינונית עד שרוב השומן מצטמצם (אך לא עד שהוא פריך).
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מעבירים את הלארדונים לקערה עם כפית מחוררת.בנדיבות מלח ופלפל את הירכיים עוף ומניחים במחבת החמה, צד העור למטה. השאירו undisturbed במשך 6-7 דקות או עד שהעור הוא חום זהוב, ולאחר מכן להפוך את העוף מעל, ומאפשר לו חום קל בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוס פלוס 2 כפיות שמנת חמוצה1/2 כוס פלוס 2 כפיות שמנת חמוצה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
תעביר את העוף לקערה עם הלארדונים.אתה לא צריך ציפוי עבה נחמד של חום "מחבב". זה מה שנותן למנה הרבה עומק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
הסר 2 כפות שומן מהמחבת והניח אותו בצד בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הבצל הקצוץ, הסלרי והשום והטוגנים עד שהם רכים, מגרדים את החיבה מתחתית המחבת כך שהיא לא תישרף. הכה את המחבת עם התזה נדיבה של קוניאק כדי deglaze את המחבת. אפשר את רוב הנוזל להתאדות, ולאחר מכן להוסיף את היין האדום, ציר עוף, עלה דפנה, טימין, רסק עגבניות. החזירו את הלארדונים והעוף למחבת ופנו מספר פעמים כדי לוודא שכל חתיכה מצופה היטב ושוקע בנוזל. מכסים עם המכסה מעט askew (כך קיטור יכול לברוח) ומבשלים מעל חום נמוך בינוני עד העוף הוא מכרז 35-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
קוניאקקוניאק
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הקמח לשומן ששמרתם ומערבבים עד שאין גושים. כאשר העוף רך, להעביר צלחת ואוהל עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מוסיף את הפטריות ובצל cipollini למחבת ולהגביר את החום בינוני, רותח שנחשף במשך כ 15 דקות או עד הבצל מבושלים הרוטב צמצם קצת.
מרכיבים שתצטרך
בצל צ ' יפוליניבצל צ ' יפוליני
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים כמה כפות של רוטב לתערובת השומן / קמח ומערבבים כדי לעשות תרחיף.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מוסיף את slurry לרוטב במחבת אחד כפית בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת כדי לוודא שאין גושים. אני לא אוהב את הרוטב שלי עבה מדי, אז הפסקתי בערך 2/3 מהדרך, אבל אם אתה אוהב רוטב עבה מאוד, אתה יכול להוסיף את כל הנביכה. מלח ופלפל לפי הטעם, ואז להחזיר את העוף לסיר לחמם מעיל עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
מקשטים עם הפטרוזיליה, ולאחר מכן מגישים את העוף ביין מעל פירה, אטריות ביצים, או כנזיד עם באגט פריך. אני גם אוהב לפזר קצת מלח גמר כמו פלר דה סאל למעלה.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
בגטבגט
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תבשילתבשיל

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Chateau Larroque בורדו Superieur. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
Chateau Larroque בורדו Superieur
Chateau Larroque בורדו Superieur
גוון גארנט כהה בצבע. פירות אדומים, שקדים ואגוזים, עם ניחוח וניל קלוש. ההתקפה קטיפתי משיי, מגלה טעם נעים, מרוכז עם מבנה טוב. טעמים של פירות יבשים, ושילוב של שוש וצלילים קלויים.תערובת: 63% מרלו, 32% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק