קוקוס קלוי וגלידת ליים
קוקוס קלוי וגלידת ליים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 130 גרם של שומן, וסך הכל 1748 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-351 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. לך לחנות ותביא קוקוס, גרידת ליים, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, עוגות קרם קוקוס עם ציפוי גבינת שמנת קוקוס קלוי, ו עוגות ליים קוקוס עם ציפוי גבינת שמנת ליים קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177° עם מתלה תנור ממוקם באמצע.
מורחים קוקוס דק מאוד באופן שווה על פני חצי מחבת גיליון וטוסט רק עד הקצוות קוקוס מתחילים חום ולהפוך ארומטי, 2 עד 4 דקות. אין לספוג קוקוס או גלידה יהיה טעם שרוף.
להעביר קוקוס לסיר בינוני לכסות עם שמנת וחלב. מביאים לרתיחה, מערבבים לשלב, ולהסיר מהחום. לכסות ולתת תלול במשך 1 שעה.
בסיר בינוני כבד, לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר עד בהיר יותר בצבע מעובה מעט.
מסננים חלב דרך מסננת רשת בסדר לתוך כוס מדידה גדולה או קערה עם זרבובית לשפוך. לחץ בחוזקה על קרעי קוקוס כדי לסנן כמה שיותר נוזלים החוצה ככל האפשר. לאט לאט לשפוך חלב לתוך סיר עם ביצים, לטאטא כל הזמן, עד בשילוב מלא. מבשלים בחום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד פודינג נוצר על הגב של כף אצבע סחוב משאיר קו נקי.
מסננים פודינג לתוך מיכל אטום ומערבבים גרידת סיד ומלח לפי הטעם. הצינה בין לילה, או לפחות 6 שעות, ולאחר מכן מסננים פודינג מקורר לתוך מכונת גלידה (כדי להסיר גרידת ליים) ו נטישה על פי הוראות היצרן.
להעביר גלידה מיכל אטום וצינה לפחות 4 שעות במקפיא לפני ההגשה.
מקשטים עם גרידת ליים ופתיתי קוקוס קלויים אם תרצה.