קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות16
מגזין

קוקוס קלוי וגלידת ליים

קוקוס קלוי וגלידת ליים
קוקוס קלוי וגלידת ליים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 130 גרם של שומן, וסך הכל 1748 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-351 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. לך לחנות ותביא קוקוס, גרידת ליים, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, עוגות קרם קוקוס עם ציפוי גבינת שמנת קוקוס קלוי, ו עוגות ליים קוקוס עם ציפוי גבינת שמנת ליים קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177° עם מתלה תנור ממוקם באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים קוקוס דק מאוד באופן שווה על פני חצי מחבת גיליון וטוסט רק עד הקצוות קוקוס מתחילים חום ולהפוך ארומטי, 2 עד 4 דקות. אין לספוג קוקוס או גלידה יהיה טעם שרוף.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להעביר קוקוס לסיר בינוני לכסות עם שמנת וחלב. מביאים לרתיחה, מערבבים לשלב, ולהסיר מהחום. לכסות ולתת תלול במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
בסיר בינוני כבד, לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר עד בהיר יותר בצבע מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מסננים חלב דרך מסננת רשת בסדר לתוך כוס מדידה גדולה או קערה עם זרבובית לשפוך. לחץ בחוזקה על קרעי קוקוס כדי לסנן כמה שיותר נוזלים החוצה ככל האפשר. לאט לאט לשפוך חלב לתוך סיר עם ביצים, לטאטא כל הזמן, עד בשילוב מלא. מבשלים בחום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד פודינג נוצר על הגב של כף אצבע סחוב משאיר קו נקי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מסננים פודינג לתוך מיכל אטום ומערבבים גרידת סיד ומלח לפי הטעם. הצינה בין לילה, או לפחות 6 שעות, ולאחר מכן מסננים פודינג מקורר לתוך מכונת גלידה (כדי להסיר גרידת ליים) ו נטישה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
7
להעביר גלידה מיכל אטום וצינה לפחות 4 שעות במקפיא לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
8
מקשטים עם גרידת ליים ופתיתי קוקוס קלויים אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי