קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות35
ציון בריאות0
מגזין

קוקוס שכבתי-חטיפי שוקולד

קוקוס שכבתי-חטיפי שוקולד
חטיפי קוקוס-שוקולד עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. לכי לחנות ותאספי פירורי קרקרים, גבינת שמנת מפילדלפיה, שוקולד חצי-מתוק של בייקר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מוטות קוקוס בשכבות, עוגת גבינה עם קרם קוקוס בשכבות, ו חמאת בוטנים-בראוני-פסי שכבות קוקוס.

הוראות

1
מחבת קו 13x9 אינץ ' עם רדיד אלומיניום לעטוף ריינולדס, עם קצוות של רדיד המשתרע על הצדדים; ספריי עם ספריי בישול. מיקרוגל 5 עוז. שוקולד וחמאה 1/2 כוס בקערה בינונית למיקרוגל על גבוה 2 דקות. או עד חמאה מומסת; מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין תערובת מעורבב היטב. מערבבים פירורי גרהם, אגוזים וקוקוס כוס 1; לחץ על החלק התחתון של מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מקררים 15 דקות. בינתיים, לנצח גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר עד שמנת. בהדרגה להוסיף חלב, להכות היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להוסיף תערובת פודינג יבש; לנצח 2 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננתריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננת
4
התערובת תהיה נוקשה. מערבבים ב 1 כוס הקוקוס הנותר; מורחים על שכבת שוקולד במחבת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מיקרוגל נשאר חמאה ושוקולד בקערה ניתנת למיקרוגל 1 דקות. או עד חמאה מומסת; מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין תערובת מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
יוצקים מעל שכבת פודינג; להטות מחבת כדי לכסות באופן שווה שכבת פודינג עם תערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מפזרים עם קוקוס שנותר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
8
מקררים 2 שעות או עד המשרד. השתמש בנייר כסף ידיות כדי להרים קינוח מן המחבת לפני חיתוך לתוך הסורגים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף