גשו לסופר וקנו סוכר, פלפל, בצלים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. . עם כפית ציון של 84% המנה הזו מעולה. נסו בלאדי מרי עם מיץ ירקות תוצרת בית, קוקטייל מיץ עגבניות, ו קוקטייל מיץ חמוציות בתולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
השתמש במסחטה כדי לעבד את העגבניות, סלרי, בצל, פלפל ירוק, סלק, גזר ושום.
1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2
מניחים את כל המיץ לתוך סיר גדול. מערבבים את הסוכר, פלפל שחור, חזרת, מיץ לימון, ומספיק מים כדי להפוך את עקביות דקה. מתבלים ברוטב ווסטרשייר לפי הטעם. מביאים לרתיחה, וממשיכים רותחים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מצקת לתוך צנצנות 1 ליטר עוזב 3/4 אינץ ' של headspace. מערבבים 1 כף סוכר 1 כפית מלח לתוך כל צנצנת. נגב את החישוקים נקי, ומניח מכסים וטבעות על צנצנות. תהליך בפחית לחץ במשך 35 דקות ב 10 ק " ג של לחץ.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום