קוקטיילים מאכלי ים מעושנים
גשו לסופר וקנו רוטב צ'ילה בבקבוק, זרעי כוסברה, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: קוקטיילים מלוחים: חמוץ חריף צמחים Umami מריר מעושן עשיר חזק / בגידה ושאלות עם המחבר, מרק פירות ים מעושן, ו קוקוס קארי-מרק פירות ים (Rassa פירות ים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב את שיני השום עם זרעי כוסברה ושומר, פלפל אדום כתוש, מלח ומים. באמצעות מקלף ירקות, להסיר את ההתלהבות מן הלימון ולהוסיף לסיר. חצי לימון, לסחוט אותו לתוך הסיר ולהוסיף את החצאים. מביאים את הנוזל לרתיחה ולאחר מכן מבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות.
מוסיפים את השרימפס וצדפות ומבשלים רק עד לבן לאורך כל, על 5 דקות.
מסננים את השרימפס וצדפות היטב ולהעביר אותם לצלחת גדולה. תשאיר את הארומטיקה על מאכלי הים. מכסים ומקררים את פירות הים עד מקורר, לפחות 4 שעות או לילה.
בקערה קטנה, לטאטא את רוטב צ ' ילה עם חזרת מוכנה, פפריקה מעושנת 2 כפות של מיץ לימון. כפית את רוטב הקוקטייל המעושן לתוך קערה קטנה.
בחר כל aromatics את השרימפס וצדפות ולסדר את פירות הים על המגש או בכוסות בודדות עם טפרי הסרטן.