גשו לסופר וקנו רוטב צ'ילה בבקבוק, זרעי כוסברה, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: קוקטיילים מלוחים: חמוץ חריף צמחים Umami מריר מעושן עשיר חזק / בגידה ושאלות עם המחבר, מרק פירות ים מעושן, ו קוקוס קארי-מרק פירות ים (Rassa פירות ים).
הוראות
1
בסיר גדול, לשלב את שיני השום עם זרעי כוסברה ושומר, פלפל אדום כתוש, מלח ומים. באמצעות מקלף ירקות, להסיר את ההתלהבות מן הלימון ולהוסיף לסיר. חצי לימון, לסחוט אותו לתוך הסיר ולהוסיף את החצאים. מביאים את הנוזל לרתיחה ולאחר מכן מבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
פירורי לחם, כמה חופנים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קולף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את השרימפס וצדפות ומבשלים רק עד לבן לאורך כל, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3
מסננים את השרימפס וצדפות היטב ולהעביר אותם לצלחת גדולה. תשאיר את הארומטיקה על מאכלי הים. מכסים ומקררים את פירות הים עד מקורר, לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
4
בקערה קטנה, לטאטא את רוטב צ ' ילה עם חזרת מוכנה, פפריקה מעושנת 2 כפות של מיץ לימון. כפית את רוטב הקוקטייל המעושן לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בחר כל aromatics את השרימפס וצדפות ולסדר את פירות הים על המגש או בכוסות בודדות עם טפרי הסרטן.