קורנביף עם ירקות שורש
קורנביף עם ירקות שורש יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 47 גרם חלבון, 46 גרם שומן, ובסך הכל של 698 קלוריות. אם יש לכם עלה דפנה, אבקת צ'ילי, לפת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. נסו חזה בקר משומר אולטימטיבי עם ירקות שורש, חשיש קורנביף וירקות שורש, ו קורנביף ביתי עם ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מוסיפים את הקורנביף עם חבילת התבלינים שלו לתנור הולנדי גדול.
מוסיפים את זרעי החרדל, עלה הדפנה ואבקת הצ ' ילי.
יוצקים את הבירה ומכסים את הקורנביף מתחת ל -2 סנטימטרים של מים. מביאים לרתיחה, ואז מצמצמים לרתיחה, מכסים במכסה, הופכים את האש לנמוכה ומבשלים 3 שעות.
מוסיפים את הגזר, הרוטבגות, הלפת והבצל לאחר 3 שעות, ומבשלים ללא כיסוי עד שהירקות רכים, עוד 30 דקות.
מוציאים את הקורנביף לקרש חיתוך ופורסים לחתיכות בעובי 1/4 אינץ ' כנגד גרגר הבשר.
מניחים על מגש עם הירקות ומעט חרדל דיז ' ון להגשה.