קורנד ביף חשיש
קורנד ביף Hash הכנת המתכון לוקחת כ 20 דקות. מנה אחת מכילה 271 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . , אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 30. היא מובאת לך על ידי Foodnetwork. אם יש לכם ווסטרשייר, בצל, שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 יאמרו שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 80% , וזה די טוב. מתכונים דומים: חשיש קורנדביף עם קייל , קורנדביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה חדשים אפויים , וקורנדביף וכרוב .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מוסיפים את החזה לסיר גדול ומכסים אותו במים.
מוסיפים את עלי הדפנה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מרתיחים את החזה על אש בינונית-נמוכה עד לריכוך.
מוציאים מהמים ומניחים בצד.
במחבת בינונית על אש בינונית מוסיפים את הבצל, השום, הטימין, ווסטרשייר ורוטב הפלפל החריף.
מטגנים עד שהבצל רך, כ-5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את היין ומערבבים כדי לטשטש את המחבת.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על אש בינונית.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם רכים.
מערבבים את החרדל, ווסטרשייר ורוטב הפלפל החריף בקערה קטנה.
מוסיפים את החזה, תערובת תפוחי האדמה ותערובת החרדל לקערה של מערבל סטנד עם חיבור למשוט. דופקים עד שהבשר הופך לחוטי. אל תערבב יתר על המידה. מורידים כל עודפי שומן.
מגישים או מאחסנים במקרר לשימוש מאוחר יותר.