קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

קורנית-רגלי ברווז מטוגנות עם Chanterelles ותפוחי אדמה

קורנית-רגלי ברווז מטוגנות עם Chanterelles ותפוחי אדמה
רגלי ברווז טימין-Braised עם Chanterelles ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 983 קלוריות, 92 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם זרעי טימין, ציר עוף, פטריות פורצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רגלי ברווז מטוגנות ושד ברווז מטוגן, רגלי ברווז מטוגנות עם לפת, ו רגלי ברווז פריכות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה קטנה, להשרות את פורצ 'יני מיובש בכוס 1 של מים רותחים עד פורצ' יני מתרככים, כ 20 דקות. באמצעות האצבעות שלך, לשפשף כל חצץ את הפטריות בנוזל השריית.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מסננים את הפטריות, שומרים את הנוזל השריית; לסחוט כל נוזל עודף מן הפטריות לחתוך אותם בגסות. לאט לאט לשפוך את הפטריות השריית נוזל לתוך כוס, לעצור לפני שאתה מגיע חצץ בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
בקערה בינונית, להשרות את בצל הפנינה ב הנותרים 1 כוס מים רותחים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מסננים את בצל הפנינה, ואז לקצץ ולקלף אותם.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
6
במחבת ברזל יצוק אמייל גדול או תבשיל בינוני, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ. מתבלים את רגלי הברווז במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
רגל ברווזרגל ברווז
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את רגלי הברווז למחבת ומבשלים מעל חום מתון עד להשחמה עמוקה, כ 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מעביר את רגלי הברווז לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
9
מוסיפים את בצל הפנינה למחבת ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב פעם או פעמיים, עד הבצלים משחימים בשפע בכל רחבי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מעבירים את הבצלים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
11
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מן המחבת ולהוסיף את pancetta. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד pancetta הוא השחמה קלות, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מוסיפים את שאלוט, שום chanterelles למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד chanterelles להתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיפים את תפוחי האדמה, קורנית, מניית עוף, יין ואת porcinis שמורות ונוזל פורצ ' יני ולהביא לרתיחה. לטבול את רגלי הברווז ברוטב, לכסות ולאפות במשך 1 שעה. מערבבים את בצל הפנינה, ואז מכסים ואופים במשך 30 דקות יותר, או עד הברווז הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
בצל פנינהבצל פנינה
רגל ברווזרגל ברווז
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ברווז שלםברווז שלם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
באמצעות כפית גדולה, לרפרף את השומן מהרוטב ולהשליך את זרזי הקורנית. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
15
מגישים את הברווז המטוגן חם.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם