קזונסי
מתכון זה מאוכלרשת דורשת חלב, חמאה, קינמון ונקניק. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 70%, וזה טוב. מתכונים דומים: קסאספנס סטשי מוואל קמוניקה.
הוראות
להכנת פסטה: הכינו תלולית מהקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים והשמן. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח החל מהשפה הפנימית של הבאר.
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח כלפי מעלה כדי לשמור על צורת הבאר. אל תדאג שהשלב הראשוני הזה נראה מבולגן. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח ישולב.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כף הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וסרקו את שאריות הפיסות הקרומיות. מקמחים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 3 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש עוד 3 דקות וזכור לאבק את הלוח שלך בעת הצורך. עוטפים את הבצק בפסטי ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
רול להגדרה הדקה ביותר על מכונת פסטה.
הערה: אל תדלג על מנת הלישה או המנוחה של המתכון הזה. הם חיוניים לפסטה קלה.
למילוי: בקערת ערבוב מניחים את תפוחי האדמה, פירורי הלחם, הבשר והגבינה ומערבבים בעזרת מזלג.
מוסיפים חלב, לאט לאט, עד שהמסה מתכנסת ומתבלים במלח, פלפל וקורט קינמון.
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
מרדדים את הפסטה וחותכים את הסדין בצורה אופקית.
חותכים כל רצועה לרצועות בגודל 4 אינץ 'כדי להניב מלבנים באורך 4 אינץ 'ברוחב 3 אינץ'.
מניחים 1 כף מלית במרכז כל חתיכה ומקפלים לשניים לאורכם. לחץ על הקצוות כדי לאטום ולמשוך מעט קדימה על הקצוות כדי ליצור צורת סהר.
מניחים במים רותחים ומבשלים עד "אל דנטה".
בינתיים ממיסים את החמאה וציר העגל. זורקים לציפוי בגבינה מגוררת ומגישים.