קח אותי למשחק כדור גלידה עוגה
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 775 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. 309 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא פופקורן מצופה קרמל, בייגלה, קלוי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו קאפקייקס משחק כדור.
הוראות
מחממים התנור שלך ל 350ºF.עבור קרום בייגלה בוטנים, להמיס 6 כפות להפיץ או קיצור; מערבבים ב 2 כפות סוכר turbinado.
מוסיפים כעכים ובוטנים; מערבבים עד בשילוב טוב. לחץ על הקרום לתחתית ולמעלה הצדדים של צלחת פאי 9 אינץ'.
אופים 7 עד 8 דקות או עד פריך וזהב. מגניב על המדף לפחות 20 דקות לפני מילוי.
הסר קינוח קפוא מהמקפיא ולאפשר לרכך.
לגרד לתוך קליפת עוגה; לחזור למקפיא לפחות 4 שעות.עבור טפטוף קרמל, להמיס 2 כפות של התקצרות הנותרים בסיר קטן. מערבבים הנותרים 2 כפות סוכר turbinado וסוכר מגורען; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד שחין תערובת.
להקציף ב 2 כפות חלב קוקוס. לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך כ 2 דקות או עד קרמל מתעבה.
הסר מהחום; מערבבים ב 1/2 כפית תמצית וניל.עבור טפטוף שוקולד, להמיס האחרון 2 כפות התקצרות ושוקולד בסיר קטן, ערבוב עד שוקולד נמס לחלוטין. מערבבים ב הנותרים 2 כפות חלב קוקוס שנותר 1/2 כפית תמצית וניל.
הסר עוגה מהמקפיא כ -15 דקות לפני ההגשה.
מניחים שורה של פופקורן מצופה קרמל סביב קצה העוגה.
רסס קרמל רוטב מעל החלק העליון של העוגה בכיוון אחד ורוטב שוקולד בכיוון ההפוך. השתמש בסכין טבול במים חמים כדי לקבל פרוסות נקיות.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "