קיד מתחנן עוף מטוגן וג'לי חבושים על מקרוני וגבינה ופירה
קיד מתחנן עוף מטוגן וריבת חבושים על מקרוני וגבינה ופירה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 2330 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 179 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חצי חצי, שמנת כבדה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה יוצא מן הכלל. נסו קיד מתחנן עוף מטוגן וג'לי חבושים על מקרוני וגבינה ופירה, מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ו ירכיים עוף מטוגן סיידר W / כרישה מומסת & גבינת עיזים טימין פירה תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 2 סירי מים abooil, 1 כל אחד עבור פסטה ותפוחי אדמה.
להקציף יחד 3 ביצים וכוס של חצי וחצי עבור לשטוף את הביצה. (התחל עם סכום זה ולהקציף יותר יחד במידת הצורך.)
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מערבבים קמח ותיבול אוכמניות. הגדר את הקערה, כל אחד: תערובת קמח, ביצה לשטוף, ופירורי לחם. באופן שווה עוף מעיל עם קמח (לא יותר מדי או פירורי לחם לא מקל). לטבול עוף מקורנן לתוך ביצה לשטוף, ואז לתוך פירורי לחם. מחממים תנור ל 325 מעלות F. בטיגון עמוק שומן, עוף מטגנים קלות עד חום זהוב. לסיים בתנור עד מבושל לחלוטין, לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קיצור טבעי
רצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
הסר מהתנור ותן לנוח.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
1
בעוד העוף מתבשל, מרתיחים את הפסטה עד אל דנטה ולנקז היטב, כך שאין לך מי בישול עודף אשר ידלל את הטעם. ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף. בהדרגה להוסיף את הקמח לעשות רביכה. לבשל roux 5 דקות, עד זהב בהיר בצבע. לשלב מספיק מרק עוף קצת בכל פעם כדי ליצור רוטב חלק. מבשלים לפחות 10 דקות כדי לאפשר את הקמח לבשל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את השמנת הכבדה ואת הצ ' דר ואז מתבלים במלח ופלפל לבן. ואז לקפל ככל פסטה כמו שאתה צריך לרכוש את המרקם הנכון עבור מקרוני וגבינה. לכסות ולהניח בצד במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינה
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1
מרתיחים את תפוחי האדמה עד רך לנקז היטב. ואז מועכים את תפוחי האדמה ומערבבים בחמאה. מקציפים חלב, מלח ופלפל לתוך תפוחי האדמה עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
1
טופס מיטה של פירה תפוחי אדמה לעשות באר במרכז. כפית מספיק מקרוני וגבינה לתוך הבאר עד כדי כך שזה פשוט מתחיל לפרוץ את הקצוות של הבאר. כף חלק ריבה חבושים במרכז תלולית של מקרוני וגבינה.