קיד מתחנן עוף מטוגן וג'לי חבושים על מקרוני וגבינה ופירה
קיד מתחנן עוף מטוגן וריבת חבושים על מקרוני וגבינה ופירה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 2330 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 179 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חצי חצי, שמנת כבדה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה יוצא מן הכלל. נסו קיד מתחנן עוף מטוגן וג'לי חבושים על מקרוני וגבינה ופירה, מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ו ירכיים עוף מטוגן סיידר W / כרישה מומסת & גבינת עיזים טימין פירה תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 2 סירי מים abooil, 1 כל אחד עבור פסטה ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1
מחממים שמן בטיגון עמוק, ואז מקימים תחנת לחם.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
2
להקציף יחד 3 ביצים וכוס של חצי וחצי עבור לשטוף את הביצה. (התחל עם סכום זה ולהקציף יותר יחד במידת הצורך.)
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
3
מערבבים קמח ותיבול אוכמניות. הגדר את הקערה, כל אחד: תערובת קמח, ביצה לשטוף, ופירורי לחם. באופן שווה עוף מעיל עם קמח (לא יותר מדי או פירורי לחם לא מקל). לטבול עוף מקורנן לתוך ביצה לשטוף, ואז לתוך פירורי לחם. מחממים תנור ל 325 מעלות F. בטיגון עמוק שומן, עוף מטגנים קלות עד חום זהוב. לסיים בתנור עד מבושל לחלוטין, לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
למרקם חלק וניתן למריחה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הסר מהתנור ותן לנוח.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
בעוד העוף מתבשל, מרתיחים את הפסטה עד אל דנטה ולנקז היטב, כך שאין לך מי בישול עודף אשר ידלל את הטעם. ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף. בהדרגה להוסיף את הקמח לעשות רביכה. לבשל roux 5 דקות, עד זהב בהיר בצבע. לשלב מספיק מרק עוף קצת בכל פעם כדי ליצור רוטב חלק. מבשלים לפחות 10 דקות כדי לאפשר את הקמח לבשל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את השמנת הכבדה ואת הצ ' דר ואז מתבלים במלח ופלפל לבן. ואז לקפל ככל פסטה כמו שאתה צריך לרכוש את המרקם הנכון עבור מקרוני וגבינה. לכסות ולהניח בצד במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינה
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
מרתיחים את תפוחי האדמה עד רך לנקז היטב. ואז מועכים את תפוחי האדמה ומערבבים בחמאה. מקציפים חלב, מלח ופלפל לתוך תפוחי האדמה עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1
טופס מיטה של פירה תפוחי אדמה לעשות באר במרכז. כפית מספיק מקרוני וגבינה לתוך הבאר עד כדי כך שזה פשוט מתחיל לפרוץ את הקצוות של הבאר. כף חלק ריבה חבושים במרכז תלולית של מקרוני וגבינה.