קיוטו סלמון בגריל
קיוטו סלמון בגריל נטול גלוטן,, ללא חלב ופסקטריאן ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 137 קלוריות. 87 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חרדל, שמן צמחי, רוטב סויה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. עם כפית ציון 30%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: קיוטו סלמון בגריל, סטייק סלמון קיוטו, ו מזרח-פוגש-מערב הטוב ביותר: קיוטו מרושל ג'ו.
הוראות
בתבנית אפייה מזכוכית רדודה, שלבו רוטב סויה, תרכיז מיץ תפוזים, שמן, רוטב עגבניות, מיץ לימון, חרדל, בצל ירוק, שום וג ' ינג ' ר.
מניחים סלמון במרינדה, ופונים למעיל. מכסים, ומקררים במשך 30 דקות עד 1 שעה.
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה.
יוצקים את המרינדה לסיר קטן. מביאים לרתיחה, ומבשלים 1 דקה.
משמנים קלות את גריל הגריל.
מברישים או מרססים סלמון בשמן זית. מבשלים על הגריל 5 עד 10 דקות, או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג. הופכים סלמון פעם אחת, ומברישים במרינדה מבושלת באמצע זמן הבישול.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. גוף קל, נמוך טאנין אדום כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב פולי ן סטא. ריטה הילס שרדונה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![יקב פולי ן סטא. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי ן סטא. ריטה הילס שרדונה
כרם ראנצ ' ו סנטה רוזה נתפס במקור כמיקרו-כרמים בודדים שתוחמו ל -59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, כיתה, שורש ושיבוט. ראנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.