קימל כרוב כבוש
קימל כרוב כבוש הוא מאכל ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב וללא 30 מנות. מנה אחת מכילה 62 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . מתאים ל-20 מנות. תמורת 45 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך מים, זרעי קימל, צנצנות כרוב כבוש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-10 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 21% . מתכונים דומים: כרוב כבוש עם ג'ין וקימל , כרוב כבוש תוצרת בית עם קימל ותפוחים וכרוב כבוש עם בייקון, תפוח אדמה וקימל .
הוראות
ב-5-Qt. תנור הולנדי, מבשלים בייקון ובצל במשך 8-19 דקות או עד שהבצל מזהיב. מערבבים פנימה כרוב כבוש וקימל.
להוסיף מים; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 1-1/2 שעה תוך ערבוב מדי פעם.
הוסף תפוח אדמה. מבשלים 20 דקות או עד שתפוח האדמה רך.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-23 דולר.
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.