קימל-צימוקים לחם מחיטה מלאה
קימל-צימוקים לחם מחיטה מלאה הוא טבעוני לחם. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 142 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מולסה, שמרים, צימוקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם צימוקים מחיטה מלאה, לחם חיטה צימוקים, ו לחם קינמון וצימוקים מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים ודבשה במים חמים בקערה קטנה; לתת לעמוד 5 דקות. כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מוסיפים צימוקים, זרעי קימל, ומלח לתערובת קמח.
מערבבים תערובת שמרים, תערובת קמח ושמן בקערה גדולה; מערבבים עד שהבצק הרך נוצר.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה; רול לתוך מלבן 13 x 6 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
להפשיל מלבן בחוזקה, מתחיל עם קצה קצר, הקשה בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צבט תפר ומסתיים לאטום.
מקום רול, צד התפר למטה, במחבת כיכר 4 אינץ 8 x מצופה בתרסיס בישול. לכסות ולתת לעלות 35 דקות או עד הוכפל בגודל.
אופים ב 375 במשך 32 דקות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
הסר מחבת; מגניב על מתלה חוט.