קימצ'י פיצה עם בייקון
המתכון פיצה קמחי עם בייקון יכול לספק את התשוקה הקוריאנית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 57 גר' של חלבון, 84 גרם של שומן, וסך הכל 1450 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו ירקות בצל ירוק, גבינת צ'דר חדה, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. נסו קימצ'י, בייקון ופיצת פטריות שיטאקה, Bibimbap עם בייקון וקימצ'י, ו קמחי ספגטי עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 500 מעלות F ומניחים מתלה על המדף התחתון.
מניחים 2 כוסות של הקימצ ' י והאגס לקערה של מעבד מזון. להתמזג מחית פירה עבה.
מסננים את הנוזל מן הקימצ ' י הנותרים למעבד המזון, ולאחר מכן קוצצים לחתיכות בגודל ביס.
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך ורוב השומן שניתנו, 12 עד 15 דקות.
בזמן שהבייקון מתבשל, מרדדים את בצק הפיצה.
חותכים פיסת נייר קלף כדי להתאים את החלק האחורי של תבנית אפייה הפוכה.
מניחים את תבנית האפייה בתנור על המדף התחתון. בעדינות אבק את הקלף עם קמח. מחלקים את הבצק לשניים, ולאחר מכן למתוח או לגלגל פיסת בצק 1 לתוך סיבוב 11 אינץ ' ישירות על נייר הקלף.
לאחר הבייקון הוא פריך, להשתמש בכפית מחוררת כדי להעביר חצי בייקון לצלחת מרופדת נייר מגבת לנקז.
מוסיפים את מחית הקימצ ' י לבייקון שנותר במחבת. מערבבים לשלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ולאחר מכן להפחית לרתיחה. מבשלים, חשופים, עד מעט מעובה, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות. מערבבים 1 כפית שמן שומשום. מתבלים במלח ופלפל.
כדי להרכיב פיצה 1, להפיץ חצי רוטב קמחי על הבצק, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מפזרים חצי מהגבינות על רוטב הקימצ ' י.
מורחים חצי הקימצ ' י הקצוץ על הגבינה.
מברישים את הקרום עם מחצית משמן השומשום שנותר ומפזרים חצי מזרעי השומשום.
בזהירות להרים את הקלף על תבנית אפייה מחוממת. מבשלים עד הקרום הוא חום זהוב והגבינה היא מבעבעת, 8 עד 12 דקות.
הסר מהתנור. אפשר להתקרר על תבנית האפייה במשך 5 דקות לפני ההגשה.
מפזרים חצי בייקון שמורות ומקשטים עם כמה בצל ירוק פרוס.
חזור עם שאר החומרים כדי להפוך 1 פיצה יותר.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
קימצ ' י עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.