קינואה אפויה " מק " וגבינה
קינואה אפויה " מק " וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 463 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. 51 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, ביצים, פפריקה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול.
בסיר 3 ליטר, שמן חום מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ועגבניות; מכסים ומבשלים 5 דקות או עד הבצל הוא שקוף ומכרז.
מערבבים בקינואה ושום. מבשלים 3 עד 4 דקות או עד דגנים מתחילים להיות שקוף וחום מעט (הם עדיין יהיו מבושלים מספיק).
מערבבים במלח, פלפל ופפריקה.
מוסיפים מים; מכסים ומבשלים 15 עד 20 דקות יותר, ערבוב מדי פעם, עד רוב הנוזל נספג.
הסר מהחום; תן לעמוד 5 דקות.
בקערה בינונית, להכות ביצים וחלב עם מקצף עד מעורבב היטב. מערבבים לתוך תערובת קינואה.
מוסיפים 1 1/2 גבינות כוסות; מערבבים לשלב.
יוצקים תערובת לתבנית אפייה.
אופים 30 עד 35 דקות או עד הקצוות מתחילים חום. כדי לשרת, כפית לתוך קערות מנה בודדות; העליון עם גבינה נוספת, שמנת חמוצה בצל ירוק.