קינואה ירוקה באביב
קינואה ירוקה האביב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. אם יש לך עגבניות מיובשות, מיץ לימון, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. מן ההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. מתכונים דומים: ירוק ירוק ירוק ירקות האביב Barefoot Contessa-Ina Garten, קערות קינואה אביביות, ו סלט אביב קינואה.
הוראות
הסר מהחום ולשמור מכוסה. בעוד קינואה הוא בישול, להביא סיר גדול של מים לרתיחה (תנור הולנדי בגודל, על 1/2 מלא). כאשר הוא מגיע לרתיחה, להוסיף את edamame הקפוא. חזור לרתיחה ומבשל במשך 4 דקות.
מוסיפים את האספרגוס וקישואים ומבשלים עד שהם רכים אבל עדיין פריך, על 3 דקות.
מסננים היטב, ומניחים בקערת הגשה גדולה.
להוסיף קינואה ולזרוק היטב. במחבת קטנה לא מקל, חום 1 כף של מרק הירקות. (אם אתה לא עוקב אחר דיאטה קפדנית ללא שומן, אתה יכול להשתמש 1 כפית. של שמן זית.)
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים דקה אחת.
מוסיפים את המרק שנותר, אורגנו, בזיליקום ופלפל אדום. מבשלים, ערבוב, במשך כ 4 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף מיץ לימון ומלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים מעל קינואה ומערבבים היטב. לטעום ולהוסיף תבלינים נוספים, כולל מיץ לימון, לפי הצורך.