קינואה עם אפונה ובצל
קינואה עם אפונה ובצל עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלכם. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 181 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. אם יש לכם מים, פלפל, אפונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. עם כפית ציון 73%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קינואה אביבית עם אספרגוס, אפונה ובצל כבוש, אפונה חמאה עם בצל, ו אפונה ירוקה עם בצל.
הוראות
בסיר גדול, להביא מים לרתיחה.
מוסיפים קינואה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 12-15 דקות או עד שהמים נספגים.
בינתיים, במחבת קטנה, מטגנים בצל בשמן עד שהוא רך. מערבבים לקינואה מבושלת.
מוסיפים את האפונה, המלח והפלפל; מחממים.