קינואה עם שום קלוי, עגבניות ותרד
קינואה עם שום קלוי, עגבניות, תרד עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 129 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ראש שום, פלפל, קינואהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: קינואה עם שום קלוי, עגבניות ותרד, קינואה עם שום קלוי, עגבניות, תרד וצנוברים, ו פסטה עם תרד טרי, עגבניות ושום קלוי.
הוראות
ראש שום לחתוך חצי לרוחב, פירוק בנפרד ציפורן שלמה. לעטוף חצי ראש בנייר כסף; עתודה הנותרים שום לשימוש אחר.
אופים ב 350 במשך 1 שעה; מגניב 10 דקות. ציפורן נפרדת; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. השליכו עורות.
מחממים שמן בסיר על חום בינוני.
להוסיף שאלוט ופלפל אדום למחבת; לבשל 1 דקה.
להוסיף קינואה למחבת; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים יין; מבשלים עד שנוזל נספג, מערבבים כל הזמן.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. מכסים, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד הנוזל נספג.
הסר מהחום; מערבבים עיסת שום, תרד, עגבניות, גבינה ומלח.