קינואה עם שיטאקים ואפונה שלג
קינואה עם Shiitakes ואפונה שלג עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם שמן שומשום, מלח כשר ופלפל, רוטב סויה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו בקר מוקפץ עם אפוני שלג ושיטאקים, אפונה שלג מוקפצת עם שיטאקים וג'ינג'ר, ו סלט קינואה קלוי עם צדפות & אפונה שלג (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את קינואה 2 כוסות מים בסיר קטן. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מערבבים פעם אחת, לכסות ולהפחית את החום נמוך. המשך לבשל עד שהמים נספגים והקינואה רכה, כ -20 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד 5 דקות, לחשוף ו fluff עם מזלג.
בינתיים, חום 1 כפית שמן שומשום במחבת בינונית לא דביקה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לבשל, ערבוב, עד הפטריות רכות, כ 5 דקות.
מוסיפים את אפונה שלג, 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. לבשל, ערבוב, עד ירוק בהיר אבל עדיין פריך במכרז, על 3 דקות.
מערבבים את קינואה מבושל, תערובת פטריות, רוטב סויה, בצל ירוק ונותר 2 כפיות שומשום בקערה בינונית. לזרוק בעדינות לשלב. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
קלוריות: 210 שומן: 6 גרם שומן רווי: 1 גרם חלבון: 8 גרם פחמימות: 32 גרם סוכר: 2 גרם סיבים: 4 גרם כולסטרול: 0 מיליגרם נתרן: 260 מיליגרם