קינואה פרימוורה שמנת
שמנת קינואה Primavera עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 842 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 73 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, קינואה, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קינואה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קינואה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: פסטה קרמית פרימוורה, פסטה קרמית פרימוורה, ו פסטה קרמית פרימוורה לשניים.
הוראות
יש לשטוף קינואה ביסודיות; לנקז.
מחממים קינואה ומרק לרתיחה בסיר 2 ליטר; להפחית את החום. מכסים ומבשלים 10 עד 15 דקות או עד שכל המרק נספג. מערבבים גבינת שמנת ובזיליקום; לכסות ולהסיר מחום.
ממיסים חמאה במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה. לבשל שום בחמאה על 30 שניות, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב. מערבבים בירקות. מבשלים כ 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות הם פריך במכרז.
לזרוק ירקות תערובת קינואה.