קינואה קוקוס תאילנדי פיקנטי
המתכון מתובל קוקוס תאילנדי Quinoan מוכן בערך 1 שעה והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל אסייתי. במנה עיקרית זו יש 615 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, גרידת ליים, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: קארי אדום קוקוס תאילנדי צמחוני חריף עם אורז קוקוס-זעפרן, סלט קינואה קוקוס תאילנדי, ו קערות קוקוס תאילנדיות בריאות.
הוראות
מניחים את כל החומרים במעבד מזון מצויד מצורף להב. תהליך עד חלקה, גירוד את הצדדים של הקערה לפי הצורך, על 1 דקה; להפריש.עבור קינואה: לשטוף את קינואה במסננת מתחת למים קרים עד המים זורמים.
מניחים בסיר גדול; מוסיפים את חלב הקוקוס, מרק ירקות ומלח נמדד; ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התרמילים החיצוניים הלבנים על קינואה יש צץ, חושף חרוזים קטנים שקופים, על 15 עד 20 דקות.בינתיים, קו צלחת גדולה עם כמה שכבות של מגבות נייר.
מסננים את טופו, לחתוך אותו לקוביות גדולות, ומניחים אותו בשכבה אחת על צלחת מרופדת נייר מגבת; להפריש. לקצץ את הגזר לחתוך אותם לתוך 1/8 אינץ ' עבה סיבובים; להפריש. לקצץ את גזע הברוקולי 1/2 אינץ 'לחתוך את הראש לפרחים 1 אינץ'; להפריש. פרוס דק את החלקים הלבנים והירוקים של הבצל הירוק; להפריש.כאשר קינואה מוכן, להסיר אותו קערה גדולה ומניח בצד. לשטוף את הסיר, למלא אותו במים, ואת העונה בנדיבות עם מלח. מכסים במכסה הדוק ומביאים לרתיחה על חום גבוה.בינתיים, לחמם את השמן במחבת nonstick גדול על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הטופו ומבשלים מבלי לערבב עד התחתית הם חום זהוב, על 4 דקות. (בעוד טופו הוא בישול, קו הצלחת אתה מרוקן אותו על עם מגבות נייר טריות.) Flip ומבשלים עד הצדדים האחרים הם חום זהוב, על 3 עד 4 דקות יותר. באמצעות כף מחוררת, להסיר את צלחת נייר מגבת מרופדת העונה עם מלח; להפריש.
מוסיפים את הגזר למים רותחים ומבשלים עד פריך במכרז, על 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להסיר אותם לקערה עם קינואה. להחזיר את המים לרתיחה, להוסיף את הברוקולי, ומבשלים עד פריך במכרז, על 3 דקות.
מסננים במסננת ומניחים בקערה עם קינואה וגזר.
מוסיפים את טופו מבושל, רוטב, בצל ירוק לקערה ומערבבים לשלב.
מקשטים עם כוסברה נוספת, בוטנים, בצל ירוק לפני ההגשה.