קינוח גלידת וניל דובדבן
קינוח גלידת Cherry Vanillan עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 583 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב שהתאדה, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-10 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: גלידת וניל צ'אי, לחמניות שמנת חמוצה שרי-וניל עם ממרח קרם וניל, ו גלידה Vanillan (בתוספת קפה וקינוח גלידה vanillan).
הוראות
בסיר גדול, לשלב חלב, סוכר זרעי שעועית וניל תרמיל. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, רק עד בועות קטנות נוצרות סביב קצוות מחבת, ערבוב מדי פעם.
יוצקים 1/4 של תערובת חלב חם על ביצים מוכות, מטאטא כל הזמן.
יוצקים תערובת ביצה לתוך תערובת חלב חם הנותרים, לטאטא כל הזמן. מבשלים, על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, במשך 5 עד 7 דקות, או עד שהתערובת מתעבה ומצפה כף.
הסר מהחום; יוצקים דרך מסננת רשת תיל לתוך קערה.
מניחים קערה המכילה תערובת חלב בקרח, ולתת לעמוד, ערבוב מדי פעם במשך 20 דקות.
הסר קערה מאמבט קרח ומערבבים במלח, חלב התאדה ודובדבנים. כיסוי וצינה במשך 2 שעות.
יוצקים תערובת לתוך מיכל מקפיא של מכונת גלידה חשמלית 1 ליטר להקפיא על פי הוראות היצרן. אם מרקם מוצק רצוי, להעביר גלידה מיכל אטום להקפיא במשך 2 שעות או עד המשרד.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש נמוכה. בקערה מערבבים קמח, סוכר ושקדים.
מערבבים יחד תוך הוספת החמאה החמה.
זרוק" ממתק " להתפורר על סדין עוגיות. * הערה של קוק: לא צריך להיות כדורים. אחרי שהוא מקבל מבושל זה יהיה מתפורר לקינוח.
אופים בתנור במשך 20 עד 25 דקות.
לאחר ממתקים מתפוררים כבר מקורר, במקום חצי התערובת למחבת 9 על 12 אינץ'. לגרוף גלידה על גבי ולסיים עם שאר מתפורר. מחבת לעטוף עם ניילון לעטוף ולמקם למקפיא עד גלידה ממתקים מתקשה, על 2 שעות. חותכים ומגישים עם קצפת, לקישוט.