קינוח דובדבנים שמח
מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 71 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 50 מנות. לך לחנות ותביא חלב, מים, מילוי פאי דובדבנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. נסו פאדג'י דובדבן שמח, Therry cherry fizz, ו עוגות שוקולד דובדבן מרי (מתכונים דומים).
הוראות
להזמין 1/3 כוס עוגת דובדבנים מילוי לקישוט; להפריש.
מוסיפים מים רותחים לתערובת ג ' לטין בקערה גדולה; מערבבים לפחות 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין. מערבבים במים קרים ומילוי עוגת דובדבנים שנותר. מקררים 45 דקות. או עד מעט מעובה.
מניחים קוביות עוגה ב 3 qt. קערת הגשה; לכסות עם תערובת ג ' לטין. מקררים 45 דקות. או עד שכבת ג ' לטין מוגדר אבל לא המשרד.
מקציפים תערובות פודינג וחלב בקערה גדולה עם להקציף 2 דקות. מערבבים 2 כוסות שוט מגניב; כפית על שכבת ג ' לטין בקערה. מקררים 2 שעות או עד המשרד. למעלה עם נשאר שוט מגניב ומילוי פאי דובדבנים שמור.