קינמון-לחמניות פקאן
אם יש לכם פקאן, חמאה, תמצית ונילן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו קינמון-לחמניות פקאן, לחמניות קינמון פקאן, ו משמש - פקאן קינמון לחמניות (מתכונים דומים).
הוראות
אופים פקאנים בשכבה אחת במחבת רדודה 5 עד 7 דקות או עד קלוי וריחני, ערבוב באמצע.
הכן בצק רול חם כפי שהורה על גב החבילה; תן לבצק לעמוד 5 דקות.
רול בצק לתוך מלבן 15-x 10 אינץ'; להפיץ עם חמאה רכה. מערבבים יחד סוכר חום וקינמון; מפזרים על חמאה.
מפזרים אגוזי פקאן על תערובת סוכר חום.
להפשיל בחוזקה, החל בקצה אחד ארוך; לחתוך 12 פרוסות.
מקום לחמניות,לחתוך צדדים למטה, במחבת 12 אינץ 'משומן קלות ברזל יצוק או 13-x 9 אינץ'. מכסים באופן רופף עם ניילון נצמד ומגבת בד; לתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
לחשוף לחמניות, ואופים במשך 20 עד 25 דקות או עד הלחמניות במרכז הן חום זהוב ועשה.
תן מגניב במחבת על מתלה חוט 10 דקות. מערבבים יחד אבקת סוכר, חלב, וניל; רסס על לחמניות.
הערה: בדקנו עם Specialty Pillsbury