קינמון-מוקה פאדג'בארים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קינמון-מוקה פאדג'ברים. והוא יספק כ 36 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 151 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם וניל, מים, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת מוקה פאדג Bundt עם זיגוג מוקה פאדג, קינמון צימוקים חמאת בוטנים פאדג'חלבון ברים, ו מוקה אגוז פאדג'.
הוראות
תנור חום ל 177°. תחתית ספריי של מחבת 13x9 אינץ ' עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, להמיס 1 כפית קפה נמס ב 2 כפות מים חמים.
מוסיפים את מרכיבי הבר הנותרים; מערבבים עד לקבלת הבצק הרך.
אופים 15 דקות; מגניב לחלוטין, על 10 דקות.
בקערה גדולה, להמיס 2 כפיות קפה נמס ב 1/4 כוס מים חמים.
מוסיפים את המרכיבים הנותרים של ציפוי; מערבבים עד חלקה.
מורחים על פני ברים. להכניס למקרר 30 דקות או עד סט. עבור ברים, לחתוך 9 שורות על ידי 4 שורות.