קיסל תפוחים-חמוציות עם שמנת חמוצה מתוקה
קיסל תפוחים-חמוציות עם שמנת חמוצה מתוקה דורש על 2 שעות ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, תפוחים, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. וזה די גרוע. נסו עוף חמוציות חמוץ מתוק, חזיר חמוציות חמוץ מתוק, ו רוטב חמוציות חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את התפוחים, מיץ חמוציות, סוכר וקינמון לסיר. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד התפוחים רכים מאוד, על 10 דקות. ממיסים את עמילן תפוחי האדמה במים קרים 1 כוס.
יוצקים את זה slurry לתוך תערובת תפוח חם, ערבוב כל הזמן. המשך ערבוב עד הנשיקה מתחילה לבועה שוב, על 1 דקה.
הסר מהחום ושופכים לתוך מנות קינוח בודדות. לאפשר להם להתקרר ואז לקרר אותם לפחות 2 שעות.
בקערה קטנה מערבבים את השמנת החמוצה עם הסוכר החום ומיץ לימון. כדי לשרת, לשים מנה טובה של שמנת חמוצה מתוקה על גבי קיסל ומערבלים אותו עם כפית.
מקשטים עם gingersnaps כתוש.