קיץ-ברי בסיל קיסל
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי ספריגי בזיליקום, שעועית וניל, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו מרק קיץ דובדבן (קיסל), קיסל חורף, ו ברי ברי עוגת קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
פיצול שעועית וניל לאורכו לגרד זרעים לתוך קערה, הזמנת תרמיל לשימוש אחר.
לטאטא בסוכר, קורנפלור, ומלח עד בשילוב היטב.
בסיר מבשלים מוסקט ו 1/8 כוס כל סוג של ברי 2 דקות.
מסננים תערובת מסננת להגדיר מעל קערה, שומר נוזלים.
מעבירים גרגרים מבושלים לקערה גדולה ומערבבים בגרגרים טריים שנותרו. קוצצים בזיליקום גס.
בהדרגה להקציף שמור נוזל חם לתוך תערובת סוכר עד חלקה.
העברת תערובת למחבת ומערבבים בזיליקום. מביאים תערובת לרתיחה, לטאטא, ומבשלים, לטאטא, 3 דקות. מיד לשפוך תערובת דרך מסננת לתוך פירות יער, להשליך בזיליקום, ומערבבים עד בשילוב היטב. מערבבים במיץ לימון. מחלקים קיסל בין 6 קערות. צ ' יל קיסל, מכוסה, לפחות 2 שעות, או עד קר, ועד 2 ימים.
מגישים קיסל עם קרם fraîche או שמנת חמוצה.