קיץ פסטה טרייה עם עגבניות פרושוטו
קיץ פסטה טרייה עם עגבניות פרושוטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכון זה של Allrecipes יש 29 אוהדים. גשו לסופר וקנו עגבניות, מלח ים, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פסטה עם פסטו, עגבניות טריות, עגבניות מיובשות, עוף וגבינת מוצרלה, פסטה אפויה עם עגבניות, שיטאקים ופרושוטו, ו קונכיות פסטה עם חומוס, שומר, עגבניות ופרושוטו.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. לבשל פסטה שיער מלאך לרתיחה עד רך אבל עדיין קצת מוצק, 4 עד 5 דקות.
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1 כוס מי הבישול לשימוש מאוחר יותר.
מעבירים את הפסטה סחוטה לקערה גדולה.
מניחים עגבניות בקערה; מתבלים במלח ים ופלפל שחור.
יוצקים 1/3 כוס שמן זית כתית אקסטרה על תערובת העגבניות בעדינות לזרוק; להפריש.
חום 1 כף שמן זית במחבת קטנה על חום בינוני.
מבשלים ומערבבים פרוסות שאלוט בשמן החם עד רק הופך שקוף, 1 עד 2 דקות.
מערבבים שום לתוך שאלות; להמשיך בישול ערבוב 1 דקה יותר.
להרכיב את המנה על ידי הוספת תערובת עגבניות, תערובת שאלוט ושום, ואת פרושוטו לפסטה; לזרוק לשלב. השתמש במים שמורים מבישול הפסטה כדי להקל על לערבב.
למעלה צלחת פסטה עם בזיליקום גבינת פרמזן רג ' יאנו לשרת.