קיש אספרגוס וגבינה עיזים
המתכון אספרגוס גבינת עיזים קיש יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 15 דקות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם פלפלים קלויים, גבינת פרמזן טרי, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קרום העוגה בקירור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תות פטריוטיות כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו גבינת עיזים - אספרגוס קיש ללא סרטנים, אספרגוס, ארטישוק התינוק, פסטו גבינת עיזים קיש עם קרום קינואה, ו קישואים וגבינת עיזים קיש (קיש דה Courgettes au Chèvre) (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. תרסיס 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית עם ספריי בישול.
מניחים קרום עוגה בצלחת עוגה כפי שמכוונים על תיבה עבור פאי מלא קרום אחד; קצוות חליל.
במחבת 12 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני גבוה. מבשלים אספרגוס ובצל בחמאה 5 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד אספרגוס הוא פריך במכרז. ירקות כפית לתוך צלחת מצופה קרום. למעלה עם פלפלים קלויים וגבינת עיזים.
בקערה גדולה, להכות חצי חצי, מלח, פלפל וביצים עם מקצף.
מניחים צלחת עוגה על מתלה התנור הנמוך ביותר; אופים 35 עד 45 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.