קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

קיש אספרגוס ופטריות

קיש אספרגוס ופטריות
קיש אספרגוס ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 94 גרם של שומן, וסך הכל 1507 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם ביצים, פלפל טחון, ביצה לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו אידה אספרגוס וקיש פטריות, קיש אספרגוס ופטריות, ו קיש פטריות אספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד חום אחיד פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
ניקוז על מגבות נייר, להתפורר ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
4
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים עד שקופים. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את פטריות פורטובלו. המשך לבשל עד הפטריות רכות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורטובלופטריות פורטובלו
פטריותפטריות
בצלבצל
6
להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה על חום גבוה. מבשלים אספרגוס במים רותחים עד רק במכרז, 1 עד 2 דקות. מיד לנקז ולהפעיל מתחת למים קרים כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מברישים את קליפת העוגה עם ביצה מוכה, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
קרום עוגהקרום עוגה
8
מניחים את תערובת בצל ופטריות, אספרגוס, בייקון לתוך החלק התחתון של קליפת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
קרום עוגהקרום עוגה
פטריותפטריות
בייקוןבייקון
בצלבצל
9
מפזרים גבינות צ ' דר ופטה על הירקות. בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצים, שמנת, מלח ופלפל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
פלפלפלפל
קרםקרם
ביצהביצה
גבינת פטהגבינת פטה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
10
יוצקים את התערובת על מילוי ירקות וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
גבינהגבינה
11
אופים חשפו במשך 35 עד 40 דקות, או עד המשרד משחימים קלות על גבי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.