קיש אספרגוס ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 94 גרם של שומן, וסך הכל 1507 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם ביצים, פלפל טחון, ביצה לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו אידה אספרגוס וקיש פטריות, קיש אספרגוס ופטריות, ו קיש פטריות אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד חום אחיד פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
ניקוז על מגבות נייר, להתפורר ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
4
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים עד שקופים. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את פטריות פורטובלו. המשך לבשל עד הפטריות רכות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורטובלו
פטריות
בצל
6
להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה על חום גבוה. מבשלים אספרגוס במים רותחים עד רק במכרז, 1 עד 2 דקות. מיד לנקז ולהפעיל מתחת למים קרים כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
מברישים את קליפת העוגה עם ביצה מוכה, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
קרום עוגה
8
מניחים את תערובת בצל ופטריות, אספרגוס, בייקון לתוך החלק התחתון של קליפת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
קרום עוגה
פטריות
בייקון
בצל
9
מפזרים גבינות צ ' דר ופטה על הירקות. בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצים, שמנת, מלח ופלפל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
גבינת צ ' דר
פלפל
קרם
ביצה
גבינת פטה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
10
יוצקים את התערובת על מילוי ירקות וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
גבינה
11
אופים חשפו במשך 35 עד 40 דקות, או עד המשרד משחימים קלות על גבי.